mai 2012

hytteturen i bilder - del 1Syntes om bildene?

 

syk

Hei!

Jeg blogget ikke igår og det var pga jeg egentlig var litt småsyk + at jeg var ute med ei venninne. Vi gjordet ikke så mye, gikk rundt og snakket og litt sånt. Mens idag så var jeg på skolen i de 4 første timene så gikk jeg hjem etter det siden jeg begynte å bli dårlig.. Så siden jeg kom hjem fra skolen så har jeg bare ligget rett ut på sofaen og nå ligger jeg i senga. Senere ikveld så turer jeg opp til mamma så blir det hytetur igjen med Ruben imorgen til søndag! 

Er du syk? 

drifting - bilderHar mange flere bilder, men legger ikke ut alle - blir så mye.. Men driftingen er noe av det gøyeste jeg har vært med på! :-)

Tycks?

hjemme fra hyttetur, tilbake til skolen

Hallo!

Igår kom jeg hjem fra hytteturen! Herlig og avslappende hyttetur med kjæresten ♥ Tok utrolig mange bilder, så de får komme i et annet innlegg! Vi har ikke gjort så mye egentlig, kom noen flere barn ut dit etterhvert, så vi var med de - koselig! Vi kjørte båt, grillet litt, spilte masse spill osv.. Og nå er det tilbake på skolen, heligvis så er det bare 1 mnd igjen til sommerferien, lykkerus! :-) 

Gjort noe spesielt i denne langhelgen?

off too hyttaaa

Nå er jeg så klar for å dra på hyttetur med Ruben! Alt er pakket og klart til jeg skal gå. Det siste som gjenstår nå er å slå Randesund så turer jeg opp til hytta med Ruben! 
- så det blir nok ikke noe blogging før søndag, skal se om jeg kan få en gjesteblogger - men hvis ikke, så blir det ikke blogging før søndag!

C'yaaa! :-) KOS DERE PÅ 17.MAI !

Hva skal du i denne langhelgen?

 

Hyttetur med beste

Hei!
- i morgen så har jeg bloggpause helt til søndag! Grunnen er at jeg og Ruben skal en tur på hytta og vi reiser dit i morgen og kommer hjem på søndag en gang! Ser fram til en koselig langhelg med bestegutten! :-)<3

- idag så har jeg ikke gjort så mye, jeg, Ruben og faren hans var å kjørte ut tingene til hytta idag, så slipper vi å ta med oss så mye i morgen! Ellers så har jeg bare kost meg med mamma :-)
Gammelt bilde forresten, haha

drifting

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget i helgen, eller såvidt er pga jeg, Ruben og en kompis av Ruben som heter Sander har vært i Sørlandsparken her i Kristiansand og sett på drifting, mange der var utrolig gode! Var utrolig gøy å se det i virkligheten i stedet for å bare se det på et bilspill, selv om jeg har sett drifting før så er det like gøy! Ruben har alle bildene og jeg har spurt om å få de men har ikke fått de enda, så bildene må komme i et annet innlegg! 

Hva har du gjort i helga?


Gamekveld

Hei!

Ser ut til at det blir en liten gamekveld på meg og Ruben! haha. Hadde også tentamen idag, håper karakteren ble bra og at jeg blir fornøyd når jeg får den tilbake!

Ut på tur, aldri sur

God kveld!

Vi hadde 'opptur' med trinnet idag, verste jeg har opplevd. Gikk i 2-3 timer med poster og sånt shit, haha. Var deilig å komme hjem, bare slappet av!

Charlotte kom en tur til meg så gikk vi opp på banen og så noen små kids spille kamp, tror vi tapte? Imens de spilte så campet vi under noen trær, haha! Var jo egentlig veldig koselig selv om det regnet!

Mobil bilder, kameraet er tom for strøm..